A termékeink és szolgáltatásaink körét igyekszünk úgy összeállítani, hogy az épületgépészet megújuló energia ágazatát minden téren ki tudjuk szolgálni. Éppen ezért a kereskedelmi tevékenységünk minden esetben kiegészül szerviz szolgáltatással, de igény esetén tervezési és kivitelezési munkákkal is segítünk a projektek megvalósulásában.


Hőszivattyúk:

Termékeink között első helyen szerepelnek a hőszivattyús rendszerek. Ebben a termékkörben kizárólag rendkívül tapasztalt és kiváló minőséget képviselő gyártók termékei szerepelnek, melyek között minden járatos vagy különleges működési hőforrás számára alkalmas berendezés megtalálható.

Szilárd tüzelésű kazánok:

Egy másik jelentősebb potenciált képviselő termékkörünk a szilárd tüzelésű kazánok. Igaz ez hazánkban méltánytalanul mellőzött technológia, de biztosak vagyunk benne, hogy Magyarországon is elterjedőben vannak a megújuló energia ezen megoldásai.

Hővisszanyerős lakás-szellőztetők:

Egyre népszerűbb megoldás hazánkban is a központi hővisszanyerős lakás-szellőztető berendezések telepítése, ehhez a piacon elérhető leginkább energia takarékos megoldásokat tudjuk biztosítani beszállítónk termékei közül.

Szabályozás technika:

Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szabályozására is, hiszen ez éppoly fontos része a rendszereknek, mint a főberendezések vagy a megfelelő tervezés és méretezés. Az egyszerű célfeladat specifikus szabályozásoktól kezdve, az okos otthonokon át, az egyedi épületgépészeti szabályozásokig tudunk megoldást kínálni.

Egyéb kiegészítők:

A rendszerek kialakításánál érdemes odafigyelni az apróbb részegységek gondos kiválasztására is, hiszen hosszú távon, a nagyfokú integráltságnak köszönhetően, minden elem nagy szerephez jut, vagy éppen sok bosszúságot okozhat. Ezért igyekszünk néhány különlegesebb kiegészítővel a biztosítani az gondozásmentességet, vagy a hosszú élettartamot.

Szolgáltatások:

A rendszerek telepítésénél a részegységek minőségén túl rendkívül fontos a megfelelő tervezés, kiválasztás, és a jó minőségű és átgondolt beépítés, hiszen minden esetben ez lesz az alapja a problémamentes és hosszú üzemeltetésnek.

Ezért rendszereink esetén a szervizszolgáltatást minden esetben saját munkatársainkkal biztosítjuk, ahogyan a kiválasztáshoz szükséges műszaki támogatást. Azonban szívesen nyújtunk segítséget már a tervezés fázisában is, a kivitelezésen át, akár a későbbi üzemeltetésben is.


Gyártóinkról és aktuális termékeikről webáruházunkban talál bővebb információt - shop.hemanufaktura.com

Írott dokumentációkat pedig az alábbi linket éri el - DOKUMENTUMOK