A termékeink és szolgáltatásaink körét igyekszünk úgy összeállítani, hogy az épületgépészet megújuló energia ágazatát minden téren ki tudjuk szolgálni. Éppen ezért a kereskedelmi tevékenységünk minden esetben kiegészül szerviz szolgáltatással, de igény esetén tervezési és kivitelezési munkákkal is segítünk a projektek megvalósulásában.


Főbb termékeink:

Termékeink egy jelentős részét saját import tevékenység keretein belül szerezzük, be. Ennek nagyon egyszerű okai vannak, a költséghatékonyság. Belátható, hogy a beszerzési folyamatokban a kevesebb résztvevő kevesebb árrést és ezáltal alacsonyabb árat jelent, amit így vevőink felé érvényesíteni is tudunk. Sok esetben a termékeink átlagosnál magasabb minősége és műszaki tartalma magasabb árakat jelent, így kimondottan fontos számunk a beszerzési folyamatok során az ármérséklő költséghatékonyság.

Termékeink között első helyen szerepelnek a hőszivattyús rendszerek. Ebben a termékkörben kizárólag rendkívül tapasztalt és kiváló minőséget képviselő gyártók termékei szerepelnek, melyek között minden járatos vagy különleges működési hőforrás számára alkalmas berendezés megtalálható.

Egy másik, sajnos még a beruházóknál elhanyagolt, termékkör a lakás-szellőztetőt berendezések területe. Ezen termékek között talán még fontosabb az energia hatékonyság és a minőségi, tartós kialakítás.

A fentiekhez szorosan csatlakozva, folyamatosan próbáljuk bővíteni a kiegészítők körét. A teljesség igénye nélkül, ezek: puffer és melegvíz tárolók, csővezetékek, légtechnikai elemek, felületfűtési rendszerek. Ezen termékek esetén alapvetően a projekt alapú beszerzést preferáljuk, de folyamatosan igyekszünk bővíteni a raktári tételek körét.

Egy fontos, ám annál inkább perifériális termék és szolgáltatási csoportunk a gépészeti szabályozási rendszerek, mely a kompakt egy feladatos rendszerektől a bonyolultabb épületfelügyeleti rendszerekig tart.

Szolgáltatásaink:

Szerviz
Az első és legfontosabb a szerviz tevékenységünk, melyet kivétel nélkül saját munkatársainkkal végzünk, esetlegesen külső alvállalkozó bevonása esetén is szigorú saját felügyelet mellett. Ez kimondottan fontos a rendszereink megfelelő működésének, üzembiztonságának és minőség biztosításának fenntartása érdekében.

Tervezés
Szintén kiemelt szolgáltatási területünk a tervezés. Fontosnak tartjuk a beruházások esetén kialakított rendszerek üzembiztos, egyszerű és hatékony működését, melynek alapvető feltétele a jó tervezettség. A beruházói igények egyeztetése mellett a kivitelezéshez szükséges dokumentációt a szükséges tartalom mellett összeállítjuk. A tartalmi mélység nálunk általában megegyezés tárgyát képezi, hiszen minél mélyebb mértékig megyünk el, annál nagyobbak a költségek, melyek egy része sok esetben felesleges.
A tervezési feladatok esetén is törekszünk a minőségi és költséghatékony munkára.
Természetesen a beruházás későbbi fázisaiban is készséggel állunk rendelkezésre, bármely kérdés esetén, hiszen a tervezői munka nem érhet véget az elkészült tervek leadásával, sőt műszaki ellenőri tevékenységünk keretein belül a teljes kivitelezési felügyeletét tudjuk biztosítani.

Kivitelezés
Munkáink kapcsán kivitelezési szolgáltatást is tudunk nyújtani, mely a részfeladatoktól egy adott projekt teljes kivitelezéséig terjed. Fontos részfeladatnak tartjuk a megfelelő szabályozástechnikai kialakítást, mely nem csak épületgépészeti, de akár teljes épületfelügyeleti vagy okos otthon megoldásokig terjedhet.
Általában olyan kivitelezési munkákban veszünk részt, melyben valamelyik termékkörünk értékesítése történt, de kivételes esetekben harmadik féltől származó megoldásokat is kezelünk.
A megvalósult rendszereink kezelése nem ér véget az átadással, hiszen szinte minden rendszer esetén fontos az utólagos karbantartás és az esetleges javítás. Nem célunk a haszon realizálása utáni eltűnés, mely a szakmában sajnos gyakran tapasztalható, elégedett ügyfeleket és jól megvalósult rendszereket gyűjtünk. Egyrészt, mert ez jelent minden részvevő számára nyugodt éjszakákat, másrészt az elégedett ügyfelek továbbajánlása általában értékesebb bármely más reklámtevékenységnél.
A munkák alatt képesek vagyunk a társszakmákkal és a beruházóval való egyeztetésre és együttműködésre, melyet fontosnak tartunk a megfelelő végeredmény elérésének érdekében.