A termékeink körét igyekszünk úgy összeállítani, hogy az épületgépészet megújuló energia ágazatát minden téren ki tudjuk szolgálni. Éppen ezért ebben, a teljesség igénye nélkül, az alábbi kiemelt gyártóink támogatnak bennünket:

OCHSNER hőszivattyúk:

Kiváló minőségű hőszivattyúk az osztrák szomszédainktól. A cég 1978 óta foglalkozik energiatudatos rendszerek fejlesztésével, így az elsők között kezdett hőszivattyúgyártásba az európai piacon. Korábbi magyarországi kapcsolatukat hátrahagyva jelenleg direkt módon kívánnak hazánk piacán jelen lenni, cégünkkel 2017 óta aktív a kapcsolat.


EFFEKTA szilárd tüzelésű kazánok:

Kiváló minőségű pellet- és faelgázosító kazánok a svéd Effecta márka kínálatában. A cég 1982 óta foglalkozik szilárd tüzeléssel, így nagy múlttal és magas tapasztalattal rendelkeznek ebben az ágazatban. Cégünk 2016 óta képviseli a márkát hazánkban.Egyéb:

Napkollektor gyártó partnerünk innovatív megoldásait, valamint szabályozástechnikai beszállítónk teljes tárházát kínáljuk még vevőnknek. De segítünk magyar disztribútorral rendelkező termékek beszerzésében is.


Gyártóinkról és aktuális termékeikről webáruházunkban talál bővebb információt - shop.hemanufaktura.com

Írott dokumentációkat pedig az alábbi linket éri el - DOKUMENTUMOK