Bővebben... (egy hosszabb olvasmány)


A vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, környezettudatosságra. Ez nem a ma hangzatos szlogenek és trendek miatt alakult így, hanem egy általános cég- és saját filozófia eredménye. Igyekszünk beszállítóink és partnereink esetén is a minőséget, és a hozzá adott értéket keresni, egészen egyszerűen olyan vállalkozásokkal vesszük magunkat körül, akik hasonló értékrendet képviselnek mint mi. Sajnos a szakmában többször tapasztaltam a szakmaiatlanságot, hozzá nem értést, ezen vállalkozásokat igyekszünk kerülni. Úgy, ahogy a kockázatos beruházásokat is, hiszen nem kívánunk más előrejutásához ilyen módon hozzájárulni. Ez egy alapvető szemlélet, az ehhez kapcsolódó működést, szabályokat megrendelőinknek is meg kell érteni, mely a hasonló értékrenddel bíró emberek esetén nem szokott gondot okozni, ellenkező esetben inkább lemondunk a közös együttműködésről.


A vállalkozás nagy múlttal rendelkezik hőszivattyú szerviz és általános épületgépészeti hibafeltárás területén. Rendszeresen beüzemelünk és szervizelünk hőszivattyú berendezéseket a saját termékeink kapcsán, de akár márkafüggetlenül is. A hőszivattyús rendszerek speciális üzemvitelt igényelnek, így hibafeltárásuk és működésük is sajátságos. A hőszivattyús technológia minden szükséges beavatkozását el tudjuk végezni, kezdve a rendszeres szivárgásvizsgálattól, a hűtőkört érintő beavatkozásokig. Nagy gyakorlattal rendelkezünk nem csak hőszivattyús, de általános épületgépészeti rendszerek működési hibáinak feltárásában, anomáliák kivizsgálásában.


Egy másik gyakorlati területünk a komplex mérnöki és műszaki szolgálatatások társítása a rendszerekhez. Cégünk rendszeresen végez épületgépészeti tervezési feladatokat, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb, komfortos és lehetőleg takarékos rendszerek létesülhessenek, és üzemeljenek. A kompexitáshoz tartozik az épületgépészeti vezérlő és szabályozó rendszerek kiépítése is, mely hazánkban szürke foltként terül el a gépészet és a villamos ipar között. Ennek fényében hozzáértő módon kevesen foglalkoznak a dologgal, remélem mi is közéjük tartozunk. Ma Magyarországon előtérbe helyeződött a teljeskörű szolgáltatások igénybevétele, így igyekszünk megbízónk segítségére lenni a tervezéstől, a kivitelezésen át, az üzemeltetésig és karbantartásig.


A harmadik vonala a cég életének a termék fejlesztés, illetve beszerzés. A fejlesztést a piacon található termékek ára, szolgáltatása, vagy minősége inspirálta. Minél többet foglalkozik valaki az épületgépészeti rendszerekkel és szabályozással, egyre inkább rájön, hogy tudná ezt szebben, jobban vagy olcsóbban csinálni. Hiszek a magyar iparban és a magyar gyártású termékek jó minőségében, illetve a magyar szaktudás kiválóságában. Ezen értékeket felhasználva fejlesztjük termékeinket, remélhetőleg a vevőink megelégedettségére. Célunk lehetőség szerint mérsékelt árú, ám kiváló ár-érték arányú berendezések beszerzése és létrehozása. A kiválasztott anyagok esetén a minőség elsődleges szempont, hogy a termékek hosszú élettartamát garantálni tudjuk, a fejlesztéseknél igyekszünk a rendelkezésre álló platformokat kihasználni, hogy a kész termékek árát mérsékelhessük. Nem érthet mindenki mindenhez, így vannak termékeink, melyeket nem saját fejlesztésben készítünk, hanem más gyártótól szerzünk be, ám itt is fontos szempont a minőség, használhatóság és a jó ár-érték arány. A hozadékos költségeinket úgy alakítjuk ki, hogy érezhető árnövekedést a termékekben ne okozzunk, így többek között nem célunk nagyszabású és költséges marketing vagy megjelenés, ezen lehetőségekkel akkor kívánunk élni, ha ez a vásárlóink számára nem jelent érzékelhető többletköltséget. Ez az oka annak is, hogy nem a gyors meggazdagodásra törekszünk, a fokozatosan felépített hosszútávú piaci jelentétben hiszünk.


Remélem sikerült kedvet csinálnom ahhoz, hogy igénybe vegye valamely szolgáltatásunkat.


Üdvözlettel: Kun Gábor